AMSTERDAM - New York Pizza en LOVERS canal cruises slaan de handen ineen om een unieke beleving op de Amsterdamse grachten te creëren. Stap aan boord en geniet van een originele New York Pizza terwijl je door de Amsterdamse grachtengordel vaart op een comfortabele, moderne rondvaartboot van LOVERS canal cruises.

“De best bezochte attractie van Amsterdam, LOVERS canal cruises, is trots op de samenwerking met New York Pizza. Vanaf het moment dat ik met Philippe Vorst (CEO New York Pizza) de ideeën besprak waren we samen enorm enthousiast en zijn we deze unieke beleving gaan ontwikkelen ”
- Harold Kluit, COO Tourism Group International

Haal het meeste uit een dagje Amsterdam en maak de ervaring compleet met de New York Pizza Cruise by LOVERS canal cruises. Verken de bruisende stad vanuit een ander perspectief en ontspan tijdens een vaart door de prachtige grachten en langs iconische bezienswaardigheden. Voor vertrek kan er gekozen worden uit één van de overheerlijke pizza’s van New York Pizza die aan boord geserveerd worden. Eenmaal onderweg legt de rondvaartboot aan bij de kade waar de pizza’s aan boord worden gebracht, zodat deze direct uit de oven warm en vers uitgeserveerd worden. Tijdens de New York Pizza Cruise is aan alles gedacht: de vaartocht is namelijk inclusief Heineken bier, wijn, en frisdranken en uiteraard is het dessert inbegrepen. Het pizzadiner wordt afgesloten met een Cookie Dough Chocolate Chip ijsje.

- Ervaar een originele New York Pizza op een rondvaartboot van LOVERS canal cruisesü
- Geniet van de Amsterdamse grachten, officieel UNESCO Werelderfgoedü
- Een unieke avond uit ü
- Veilig en makkelijk te reserveren op www.lovers.nl