AMSTERDAM - Voelt u zich betrokken bij de Indische Buurt en wilt u graag anderen ontmoeten? Kom dan op dinsdag 16 mei naar de netwerkbijeenkomst Indische Buurt in de Meevaart, Balistraat 48A, en neem deel aan een van de acht rondleidingen door de buurt.

Dit jaar staat de netwerkbijeenkomst in het teken van ‘Oud en Nieuw’. Het gaat over mensen die nieuw zijn in de Indische Buurt en over mensen die er al langer wonen of werken. We gaan met elkaar op zoek naar ervaringen en ontwikkelingen die maken dat de Indische Buurt van iedereen is.

Het thema is veelomvattend en de rondleidingen zijn dan ook heel divers. Van lokale initiatieven voor integratie van statushouders, wijkbeheer nieuwe stijl, een buurtgids voor nieuwe bewoners, een bezoek aan de moskee tot gesprekken met oude en nieuwe ondernemers in de Javastraat.

Na afloop van de rondleidingen is er tijdens de netwerkborrel volop gelegenheid voor nieuwe ontmoetingen of om bij te praten met oude bekenden.

Programma

14.30 tot 15.00 uur: inloop
15.00 uur: plenaire intro door Buurtgids en BuurtBalie
15.30 uur: start van de rondleidingen (kies een rondleiding)
17.00 tot 19.00 uur: borrel en netwerken

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de netwerkbijeenkomst? Meld u dan aan vóór 11 mei en geef uw 1e en 2e keuze voor een rondleiding door aan Marcelle Pasma, m.pasma@amsterdam.nl.