AMSTERDAM - De DAM-prijs is dè prijs voor de meest duurzame ondernemer van Amsterdam. De afkorting staat voor Duurzame Amsterdammers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). De winnaar van stadsdeel Noord is Metabolic, een koploper op het gebied van circulaire consultancy en projectontwikkeling (www.metabolic.nl).

De gemeente Amsterdam heeft bedrijven uit het MKB opgeroepen zich in te schrijven voor de prijs. Er waren in totaal 13 inschrijvingen uit stadsdeel Noord. De stadsdeelwinnaar gaat nu met de winnaars uit de andere stadsdelen de competitie aan voor de stedelijke DAM-prijs. Het doel van de prijs is het zichtbaar maken van inspirerende voorbeelden in de stad op het gebied van duurzaam ondernemen en het belonen van de duurzame koplopers met een prijs. De prijsuitreiking is op 22 november.

Genomineerden en stemmen

Van 6 tot en met 21 november kunt u meebepalen welke ondernemer op 22 november wordt uitgeroepen tot de meest Duurzame Amsterdamse MKB’er. De winnaar krijgt o.a. een geldprijs + publiciteitscampagne voor het bedrijf. Kijk voor meer informatie over de DAM-prijs en de andere genomineerden op www.amsterdam.nl/damprijs.