AMSTERDAM - Gisteren was de persconferentie, vandaag de pre-view en morgen gaat ie echt open: de tentoonstelling over Kunst, passie & tragedie: ‘Love Stories’!

Het scheelt een ticket naar..London: omdat meer dan 100 portretten (schilderijen en foto’s) uit London nu in ’Love Stories’, een reizende tentoonstelling te zien zullen zijn in ‘onze’ Hermitage Amsterdam. Met aanvullingen uit Nederland!

Een samenwerking tussen Hermitage Amsterdam, National Portrait Gallery London en met steun van de Dutch National Portrait Gallery en haar bruikleengevers!

Een aanrader om naar toe te gaan; met een mooi kleurig design van ontwerper Vanessa van Dam. Veel vrouwen bij ‘Love Stories’ in de voorbereidingen/werk, maar de tentoonstelling is niet ‘te’ vrouwelijk geworden. Veel passie en kijkplezier in prachtige kleuren en bijzonder schilder- en fotografiewerk!

Op de foto: Lucy Peltz, Conservator National Portrait Gallery London, Annabelle Birnie, Directeur Hermitage Amsterdam, Marlies Kleiterp, Hoofd tentoonstellingen Hermitage Amsterdam en Hedy van Erp, Directeur Dutch National Portrait Gallery*!

Eerdaags zijn de dames te zien en te horen in een special bij Briljantjes tv op Salto 1 in aflevering W 101.