AMSTERDAM - Dames doen het goed bij de Partij van de Ouderen. Op de tweede plek van de gemeenteraadsverkiezingen staat nu Lise van de Kamp (69).

Lise van de Kamp, met verstand van vele dingen, f/l journalist, uitgever en ondernemer woont in het centrum van Amsterdam. En heeft nu vrije tijd om zich maatschappelijk meer in te zetten. Als actieve buurtbewoner heeft zij nu haar schreden op het pad van de politiek gezet. “Als je ziet dat dingen veranderen moeten en dat gebeurt niet, moet je zelf ook in beweging komen!

“Haar Nummer een” is natuurlijk Wil van Soest. De nestor van de Gemeenteraad van Amsterdam, al 8 jaar, dus 2 verkiezingen lang haar partij in de Gemeenteraad houdend. Na eerst in Noord raadslid te zijn geweest. Met goede contacten in de Provincie en Den Haag.

Het voelt goed voor een partij een juiste opvolger te hebben. Maar Wil van Soest (85)is nog volop bezig en heel scherp. Daarom voert Lise van de Kamp ook de lijst Centrum aan. Maar mocht Wil iets willen minderen dan kan Lise zo invallen. “Ook centrum kan een kandidaat van Partij van de Ouderen gebruiken, met een mooi team zijn we hier ook kandidaat”.

Haar speerpunten zijn; openbaar vervoer, participatie van ouderen, tegengaan van discriminatie van ouderen en blijven wonen in de eigen buurt. Kortom: de bewoner van het centrum centraal zetten en voorrang geven op de bezoekers van het centrum. De Partij van de Ouderen heeft lijst 10 bij de komende verkiezingen.