NOORD-HOLLAND- Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn is een landelijk project gestart voor hulp aan ouderen of mensen met een beperking die tijdelijk niet de volledige zorg kunnen dragen voor hun huisdier. Het betreft specifiek huisdiereigenaren met kleine beurs (minima) die geen tijdelijke hulp voor hun huisdier kunnen inhuren. 

De stichting werkt met vrijwilligers, die op incidentele basis mensen in hun eigen omgeving willen steunen met bijvoorbeeld het uitlaten van de hond(je) of aanvullende zorg willen geven aan andere huisdieren (voeren van de kat of verschonen kattenbak, enzovoort). De stichting zoekt naar een goede match met een vrijwilliger in de directe omgeving van de zorgvrager. Dit gebeurt op basis van postcode. De stichting hanteert hiervoor een landelijke lijst met vrijwilligers, gerangschikt per provincie, per gemeente en wijk.

Wij zoeken breed in de provincie Noord-Holland serieuze vrijwilligers die incidenteel iemand in de eigen buurt willen steunen. Deelname aan het landelijke project is vrijblijvend en oproep geschiedt op incidentele basis. (Er moet net een zorgvraag in jouw buurt of wijk aan de orde zijn).

Wil jij deelnemen aan ons project, meld je dan aan via info@huisdierenwelzijn.nl, onder vermelding: Project “Wat nu?” Geef je naam, postcode en telefoonnummer. (Deelname vanaf 18 jaar en in bezit van een WA-verzekering).

Wil jij graag wat steun hebben bij de zorg voor je huisdier? Neem contact met ons op. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste match in jouw buurt.

Voor meer informatie zie website www.huisdierenwelzijn.nl of bel naar 06-12660654, Lilianne van Doorne