AMSTERDAM - Donderdag 9 maart 2017 van 16.00 tot 20.00 uur viert Amsteldorp met Amsteldorp Ontdekt alle activiteiten, organisaties en initiatieven die de wijk rijk is. Iedereen is welkom.

Lokale samenwerking

Dit evenement laat zien hoe buurtsamenwerkingen en initiatieven in Amsteldorp tot stand zijn gekomen en wat de toegevoegde waarde daarvan is voor de wijk en de stad Amsterdam. De lokale samenwerking tussen bewoners, ondernemers en verschillende organisaties als woningcorporaties Ymere en Rochdale, Kennisland en stadsdeel Oost werpt haar vruchten af op thema’s als prettig wonen, welzijn en zorg en ontmoetingen in de buurt.

Wees welkom bij de initiatieven van buurtbewoners, het Hoekhuis en de Open Hof, bij de Buurtsuperman en bij alle andere activiteiten en ondernemers in de buurt. Proef, luister, geniet, ontmoet, kom op andere gedachten én ga met buurtbewoners en professionals in gesprek over het thema ‘Wonen’ tijdens het Stadsgesprek om 16.45 uur in de Open Hof (Fahrenheitstraat 115).

Woningruilweken

Het Stadsgesprek is ook meteen het startmoment van de Woningruilweken in Amsteldorp, georganiseerd door Ymere en Rochdale. Een actie voor bewoners van Amsteldorp die willen ruilen van woning in hun eigen buurt, die kan leiden tot een betere doorstroming. De actie loopt tot en met 3 mei. Geïnteresseerde bewoners zijn 9 maart welkom op de informatiemarkt van 18.00 tot 20.00 uur in De Open Hof. Meer informatie en het aanvragen van een interesseformulier kan via www.woningruilweken.nl

Meer informatie over het programma vindt u op Facebook Amsteldorp Ontdekt.