AMSTERDAM - Zondag 29 maart vindt tussen 10.00 en 14.00 uur weer de grootste en gezelligste Kinderkleding & Speelgoedbeurs XXL van heel Nederland plaats.

Er staan maar liefst 200 kramen met tweedehands én nieuwe (merk)kinderkleding en speelgoed. Zowel particuliere verkopers als diverse webshops bieden leuke spullen aan voor leuke prijzen! Door het enorme aanbod is er voor iedereen wel wat te vinden. De beurs is ruim opgezet en goed toegankelijk voor de traditiegetrouw vele bezoekers.

De verkoop van beursplaatsen gaat momenteel erg hard. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar dus wie ook simpel wat wil bijverdienen moet snel nog een beursplek reserveren. Dit kan heel simpel via de online ticketshop via www.KinderbeursXXL.nl.

Borchland (t/o Ziggo Dome) aan de Borchlandweg 6-10 in Amsterdam is prima bereikbaar en speciaal op deze beursdag is parkeren gratis. Online entreetickets zijn € 2,50 inclusief €25 aan kortingscodes. Entree aan de kassa is € 3,50 (kinderen tot 12 jaar altijd gratis). Voor info en tickets zie www.KinderbeursXXL.nl