AMSTERDAM - Goed nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1054VJ (straat: Staringplein). Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Jaap is een van de gelukkige winnaars uit Amsterdam. Hij reageert verbaast wanneer hij de cheque ziet: ''Wat goed! Ik ga nog even nadenken over wat ik met dit bedrag ga doen.''

Tim speelt mee met een lot en wint 25.000 euro en de nieuwe auto. Hij heeft al een mooie bestemming in gedachte voor zijn gewonnen geldprijs: ''Geweldig! Hiermee ga ik samen met mijn vijf kinderen skiën in Zwitserland''.

Leontien is net verhuisd en wint ook 25.000 euro. Op de vraag wat zij met de gewonnen prijs gaat doen antwoordt ze blij: ''Dit ga ik investeren in mijn nieuwe huis. Ik ga een hek om de tuin laten plaatsen, de muren opnieuw behangen en een nieuwe wasmachine aanschaffen.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Amsterdam is op zondag 7 januari vanaf 20.00 uur te zien in 'The Floor' bij RTL 4.