AMSTERDAM - Woont u in Westerpark? Dan bent u van harte uitgenodigd voor informatiemarkt ‘wat schaft de pot’ op zaterdag 9 december aanstaande. Wat schaft de pot In Westerpark is een informatiemarkt over armoedebestrijding, zelfredzaamheid en over de zorgaanbieders en voorzieningen in Westerpark.

Met de informatiemarkt willen de initiatiefnemers op een gezellige manier en onder genot van een drankje en een hapje buurtbewoners kennis laten maken met alles ‘wat de pot schaft’ op het gebied van de bovengenoemde thema’s.

Om het extra gezellig te maken wordt de dag muzikaal omlijst met een Surinaamse band, een Marokkaanse groep, een Salsa workshop en uiteraard ontbreekt het traditionele Amsterdamse lied niet. Verder krijgt elke bezoeker een goodybag met informatie en worden een tiental cadeaubonnen van de buurtsupermarkt ter waarde van € 25 verloot.

  • Wanneer: De informatiemarkt wordt op Zaterdag 9 december 2017 van 14.00 uur tot 18.00 uur gehouden

  • Waar: in Buurtcentrum De Horizon aan de Hembrugstraat nr. 156.

  • Toegang: De toegang is gratis.

Dit is een initiatief van vrijwilligers actief en verenigd in Westerpark; de Kom er bij groep Westerpark. En wordt ondersteund door Stadsdeel West en de verschillende zorgaanbieders in Westerpark.

Wilt u meer informatie stuur dan een mailbericht naar KomErBijGroep@hotmail.com of neem contact op met Frank Wijdenbosch 0624809376.