AMSTERDAM - IJburg On Ice combineert van 15 december tot en met 11 januari het beste van twee werelden: de magie van schaatsen en het authentieke strandgevoel waar iedereen zo gek op is.

450 vierkante meter

Restaurant De Japanner tovert het strand van IJburg om tot een winterse ontmoetingsplaats door er een echte schaatsbaan van 450m2 neer te zetten.Hier kunnen bezoekers van alle leeftijden het plezier van schaatsen ervaren. En dat onder een winterse sterrenhemel, omringd door de rustgevende geluiden van het IJmeer.Na afloop is er gezelligheid met een warme chocolademelk, aromatische glühwein en het traditionele broodje rookworst.

Traditie

Initiatiefnemer Guido de Bruijn van restaurant De Japanner vertelt: "Wij voelen ons enorm welkom in IJburg en willen graag iets terugdoen. Een ijsbaan is leuk voor iedereen van alle leeftijden.


Wij hebben ook diverse activiteiten voor jong en oud op het programma staan: van magische ontmoetingen met de Kerstman en schaatssessies met Elza, tot lessen in Curling en optredens van lokale artiesten." Hij vervolgt: "wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee een nieuwe wintertraditie voor Amsterdam introduceren."