AMSTERDAM - Ice*Amsterdam is vanaf 6 januari 2020 speciaal voor Stadspasgebruikers extra voordelig te bezoeken. Op vertoon van een stadspas met groene stip kunnen inwoners van gemeente Amsterdam voor maar € 2,50 komen genieten van de winterse sferen bij Ice*Amsterdam.

Samen met Stadspas van gemeente Amsterdam is er een arrangement (t.w.v. €16,50) opgezet, waarmee men schaatshuur, schaatsentree en een warme chocolademelk ontvangt. Het arrangement is zowel online als aan de kassa te verkrijgen en is geldig van 6 januari t/m 2 februari 2020. Meer informatie is te vinden op: www.iceamsterdam.nl/stadspas.

Samenwerking met Gemeente Amsterdam

Vorig jaar hebben Stichting Ice*Amsterdam en Stadspas voor de eerste keer met elkaar samengewerkt en dat was een groot succes. ‘’Als bewaker van de schaatstraditie in onze mooie stad, vinden wij het belangrijk dat alle Amsterdammers schaatsplezier kunnen beleven. Samen met Stadspas Amsterdam hebben we daarom een arrangement opgezet, waarmee Amsterdammers die het financieel minder makkelijk hebben, ook in aanraking komen met de aloude schaatstraditie van onze stad. Bovendien trakteren wij de stadspasgebruikers op warme chocolademelk’’ aldus Pim Pronk, Stichting Ice*Amsterdam.