AMSTERDAM - Deze winter opent het Olympisch Stadion voor het eerst haar deuren voor Het Glijfestijn! Jong en oud zijn van 10 tot en met 25 februari uitgenodigd voor dit unieke schaatsevenement waar historie en cultuur samenkomen. Slalom tussen het riet, trotseer de tegenwind van de krachtige turboblazers, glij over de keizersgracht, versla je vrienden bij de snelheidsmeter of kom een potje curlen. Natuurlijk met de bijbehorende koek en zopie of een warm drankje in de Almhütte. Voor de doorgewinterde schaatser die zijn hart ophaalt op de uitgestrekte ijsbaan of voor de allerkleinsten die hun eerste schaatsmeters afleggen op de krabbelbaan; Het Glijfestijn is er voor iedereen!

Uniek Aanbod van IJsactiviteiten


Het Glijfestijn is uniek door haar diversiteit aan ijsactiviteiten op één locatie. Van klunen en wedstrijdbochten tot de vijver oversteken en slalommen langs het riet. Verdwaal je in het doolhof van ijs of perfectioneer je pirouette in de arena.Show je skills bij de schaatsclinic of neem een kijkje in het schaatsmuseum.
Er is voor elk niveau en interesse iets te beleven. De historische setting van het Olympisch Stadion voegt een extra dimensie toe aan de beleving. Bind de ijzers onder, zet de warme muts op en geniet van een dag vol winterse plezier.

Culinair Genieten

Honger en dorst van al dat schaatsen? Het Glijfestijn biedt een ruim aanbod aan hapjes en drankjes op en rondom de schaatsbaan of in de traditionele Almhütte. Haal na het schaatsen een lekkere warme Glühwein of choco met slagroom, eet verse poffertjes of geniet van een warme stamppot.

Algemene informatie


Data: 10 februari t/m 25 februari
Openingstijden zo-do: 09.00 – 22.00 uur / vr-za 09.00 - 23.00 uur
Locatie: Olympisch Stadion
Toegangsprijs: De entreeprijs ligt tussen €18,50 en €22,50 inclusief servicekosten. De prijs is afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je komt en wanneer je boekt.

Voor meer informatie en tickets, bezoek www.hetglijfestijn.nl.