NOORD-HOLLAND - Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater.

Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van absurdist Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. De komiek, schrijver en programmamaker schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

Onlangs won Ronald Snijders de Nederlandse Oeuvreprijs 2021 voor al zijn theaterprogramma’s. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door De Stichting Behoud Schiller theater "Place Royale" als blijk van waardering voor het gehele oeuvre van een cabaretier of kleinkunstenaar.

Een avond met mij is in Noord-Holland op de volgende data te zien:
do 16 december 2021 Hoofddorp De Meerse
za 18 december 2021 Amstelveen Schouwburg Amstelveen
za 15 januari 2022 Purmerend Theater De Purmaryn
do 20 januari 2022 Amsterdam Meervaart Theater

Meer informatie: https://normalemensen.nl/