AMSTERDAM - Op zondag 9 juli keert Crepe City, het meest toonaangevende sneaker-evenement van Europa, terug naar Amsterdam! Sneakerliefhebbers en modefanaten zijn van harte welkom op dit spectaculaire evenement, waar de crème de la crème van Nederlandse sneaker-resellers en gerenommeerde verkopers uit heel Europa samenkomen om de meest zeldzame en gewilde sneakers onder één dak te presenteren.


Crepe City is oorspronkelijk in 2009 in Londen ontstaan als een bescheiden bijeenkomst in een bar, waar vrienden en mensen uit de sneaker community samenkwamen om sneakers te ruilen en te verhandelen en hun passie voor de sneakerwereld te delen. Inmiddels is Crepe City uitgegroeid tot een fenomeen en heeft het evenement een gevestigde reputatie opgebouwd in Europa.

De nieuwste editie van Crepe City vindt plaats in de NDSM-Loods in Amsterdam, waar bezoekers zich kunnen verheugen op een breed scala aan activiteiten. Er zullen een aantal boeiende paneldiscussies plaatsvinden, gepresenteerd door experts uit de sneakerwereld. Zo zal tijdens 'Geen Nike/Jordan Talk', Maartje Van den Hurk in gesprek gaan met verzamelaars van minder bekende merken. Ook staat 'Sneakers in Sport' op het programma, waarin bekende panelleden uit de wereld van dans en basketbal in gesprek gaan over de rol van sneakers in hun disciplines.

In een speciale StockX Brand-ruimte kunnen bezoekers meedoen aan games en wedstrijden en gratis verificatie checks doen voor hun sneakers. Ook zal er een exclusieve StockX x Crepe City T-shirt worden gelanceerd, een must-have voor elke modebewuste sneakerfan.

Op het podium van Crepe City zijn optredens van onder andere Bemz, Washington en nottodaykarin. Verder zullen speciale gasten, waaronder lokale rappers en DJ's, het publiek vermaken met geweldige muzikale optredens.

Crepe City in Amsterdam belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle sneakerliefhebbers en mode-enthousiastelingen. Mis deze kans niet om de nieuwste trends te ontdekken, exclusieve items te bemachtigen en deel uit te maken van de bloeiende sneaker- en streetwear-cultuur.
Tickets voor Crepe City kosten € 12,- en zijn beschikbaar via Fever.