AMSTERDAM - ‘Broodgewoon Lekker’, dit is de slogan van Hartig.nl uit Amersfoort. Het bakery-café uit Amersfoort, bekend om haar ambachtelijke producten heeft niet stil gezeten. In de afgelopen corona periode heeft Hartig.nl de tijd optimaal benut om haar bereik te vergroten. In 2020 heeft Hartig.nl tijdens de corona periode al 5 nieuwe bestellocaties geopend. In 2021 starten ze weer sterk met de opening van een tweede bestellocatie in Amsterdam Centrum nabij het Centraal Station. Om zo Amsterdam met haar verse en ambachtelijke producten optimaal te kunnen bedienen.

Ambachtelijkheid voor het hele land
‘Broodgewoon Lekker’ is de slogan van Hartig.nl en dat zegt eigenlijk alles waar het bedrijf zich in onderscheidt. “Wij maken van het beste brood uit de buurt, de beste broodjes voor de buurt. Onze verse, heerlijk en rijk belegde broodjes maken mensen lunchgelukkig. ‘Broodgewoon lekker’ is onze missie” aldus Maarten Geurtse directeur van Hartig.nl. “Lunch in a Box” is de manier waarop wij de lunch bezorgen. Van lunchboxen (brood, salade of vega) per persoon voor uw vergaderlunch tot een rijk gevulde lunchtafelbox inclusief fruitbox als dagelijkse lunch met uw team. We zijn trots op onze uitbreiding in Amsterdam.

Hartig.nl in het centrum van Amsterdam

Hartig.nl is zich aan het uitbreiden door het hele land om haar ambachtelijkheid te verspreiden. De nieuwe locatie op het stationsplein in Amsterdam is een grote stap. ‘’Ik ben erg trots en enthousiast om deel te mogen uitmaken van Hartig.nl. We gaan met onze broodheerlijke producten Amsterdam echte ambachtelijkheid laten proeven’’. Aldus Thomas van Arkel, Broodpartner van Hartig.nl in Amsterdam. Met deze uitbreiding verwacht Hartig.nl nog meer harten te stelen met volgens hunzelf ‘’de lekkerste lunch van het land’’.