AMSTERDAM - Het ‘Fresh Coffee & Best Sandwich’ concept Hartig.nl heeft in de coronacrisis niet stilgezeten. Meteen na de lockdown besloot het bedrijf uit Amersfoort om haar activiteiten uit te breiden met een ‘intelligente lunch-bezorg-service’. De bezorgservice richt zich op de gezonde bedrijfslunch waarbij bijzondere broden de basis vormen van het nieuwe oer-Hollandse lunchconcept. In samenwerking met een unieke bakkerij in Bunnik zijn bijzondere broden ontwikkeld en dat zijn nu de smaakmakers van de nieuwe ‘Lunch in a Box’ service voor bedrijven in de buurt. Hartig.nl is onlangs met deze verse lunchservice van start gegaan in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. In het najaar start het bedrijf met de landelijke uitrol van het nieuwe bezorgconcept. In de buurt voor de buurt.

Hartig.nl is een ‘Fresh Coffee & Best Sandwich’ concept waar bijzonder brood de belangrijke basis vormt van een oer-Hollandse broodlunch. Het concept gelooft in de kracht van het lekkerste brood. Samen met bakkerij Vroeg in Bunnik ontwikkelde Hartig.nl haar eigen broodrecepten. Deze vormen intussen de basis van het succes voor een gezonde maar altijd smakelijke lunch of broodsnack. ‘Broodgewoon Lekker’ is de slogan van Hartig.nl en dat zegt eigenlijk alles waar het bedrijf zich in onderscheidt. “Wij maken van het beste brood uit de buurt, de beste broodjes voor de buurt. Onze verse, heerlijk en rijk belegde broodjes maken mensen lunchgelukkig. ‘Broodgewoon lekker’ is onze missie”, aldus Bente Brugman Broodmanager van Hartig.nl in Amersfoort. Bente is formulemanager van Hartig.nl en verantwoordelijk voor zowel de locatie in Amersfoort (binnen Eenhoorn Meeting Center) als ook de ‘Lunchservice in een Box’ in regio Amersfoort.

Lunch in a Box
Hartig.nl gaat de markt veroveren met de ‘Lunch in a Box’. De lunchservice in een box is een bewuste keuze die is ontstaan vanuit de prettige presentatie, de RIVM-richtlijnen en het gemak van de levering in de regio. Het Lunchbox-assortiment varieert van een box per persoon verpakte (brood, salade of vegan) tot een rijk gevulde lunchbox met fruitbox voor het hele team. “Als gevolg van het coronavirus zijn de boxen speciaal ontwikkeld om de producten zo veilig, hygiënisch en praktisch mogelijk te kunnen bezorgen en gebruiken” aldus Maarten Geurtse, Brooddirecteur Hartig Nederland.