AMSTERDAM - Joyce uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Joyce met 'De Gouden Bel' mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 15 en won daarmee 50.000 euro. Joyce was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1107 in de studio aanwezig.

Joyce reageerde geëmotioneerd op het winnen van deze mooie prijs: "Ik belde bij koffernummer 15 omdat mijn man op de 15e jarig was en ik ben dat zelf ook. Dit is heel mooi, dank je wel."

Nog meer geluk voor vak Amsterdam: Ed won namelijk twee gloednieuwe elektrische fietsen van Batavus.

De Gouden Bel
De kandidaat met 'De Gouden Bel' kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met 'De Gouden Bel' te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Inwoner Groesbeek speelde de finale

Een inwoner uit Groesbeek speelde in de finale het 'Gouden Koffer Spel' aan de desk met Linda de Mol en won 21.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.