AMSTERDAM - Ben je opzoek naar GGD coronatest Amsterdam locaties? Dan hoef je niet heel ver te zoeken. Bij jou in de omgeving zijn er namelijk voldoende mogelijkheden om je te laten testen. De GGD heeft namelijk meerdere teststraten in de omgeving zitten. Alleen moet je dan wel weten hoe je hierop kunt zoeken en hoe je er terecht kunt. Je kunt namelijk niet zomaar langsrijden en de test af laten nemen. Een afspraak maken is een vereiste. Maar hoe kun je dan goed voorbereid met klachten naar de testlocatie? Onderstaande informatie legt het allemaal voor jou uit.

De afspraak bij de GGD coronatest Amsterdam locaties

De GGD coronatest Amsterdam locaties zitten verspreid door de stad. Ook er omheen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Je hoeft hierdoor nooit ver te rijden om te test uit te laten voeren. Voordat je echter naar een van de locaties toegaat, moet je eerst een afspraak maken. Dit kun je doen via de website van de GGD. Hier log je in met jouw DigiD, waarna je een pagina krijgt waar je jouw klachten in moet vullen. Ook kun je aangeven vanaf wanneer je de klachten al ervaart. Dezelfde stappen kunnen doornomen worden door naar de GGD te bellen en de afspraak samen met een medewerker in te plannen.

Op de locatie zelf
Als je dan de afspraak gemaakt hebt, krijg je een van de GGD coronatest Amsterdam locaties toegewezen. Ook wordt er een tijd aan gehangen. Je moet ervoor zorgen dat je niet te vroeg, maar ook niet te laat op de testlocatie aanwezig bent. Van hieruit ga je met jouw auto in de rij staan en kom je vanzelf bij de zorgverleners terecht. Deze nemen dan met een wattenstaafje monsters uit jouw keel en neus, waarna je alweer klaar bent. Het is dan belangrijk dat je gelijk weer naar huis gaat, tot je de negatieve uitslag hebt verkregen. Maak daarom geen tussenstop meer onderweg.

Nieuwe informatie verkrijgen
Je kunt op de website altijd meer informatie vinden over de GGD coronatest Amsterdam locaties en de klachten van het coronavirus. Zo weet je of je een afspraak moet gaan maken of dat je het zelf in de gaten kunt gaan houden. Daarnaast is er voortdurend meer corona nieuws in Amsterdam, omdat er ook nieuwe ontwikkelingen en maatregelen zijn. Ook deze kun je blijven volgen, zodat je niets meer over het hoofd gaat zien. Zo ben je altijd voorbereid op wat er komen gaat.