AMSTERDAM - Zichtbaarheid in de community is belangrijk voor ons, en natuurlijk zeker tijdens de aankomende Pride week in Amsterdam. We hebben er dit jaar voor gekozen om naast deelname aan enkele centrale activiteiten in Amsterdam ook wat meer het land en de wijk in te gaan. Een kort overzicht.

Donderdag 28 juli, 19:50-20:20: Nijmegen
Optreden bij de Eurogames Nijmegen olv onze dirigent Michael van Breemen in het Games Village op het Marienburgplein in het centrum van Nijmegen. Een gezamenlijke toegift met Cantus Obliquus, het oudste gemengde roze koor van Nederland uit Nijmegen, staat ook op het programma.


Zaterdag 30 juli, 11:00-13:00: Amsterdam
Pride Walk in Amsterdam van de Dam naar het Vondelpark. We nemen de bakfiets mee en zingen een aantal van onze bekende nummers met ondersteuning van audio-tapes.

En van 11:00-19:00 Pride Park in het Vondelpark. Samen met onze zang- en dans-vrienden van AMSGMC bemannen we deze uren een stand om onze steun aan de LGBTIQ+ community te betuigen en toekomstige leden te interesseren.


Maandag 1 en woensdag 3 augustus: De wijk in
We hebben dit jaar gekozen om op te treden (van 20:00-20:25) bij de eerste Pride in Amsterdam Nieuw-West: de Polderheuvel Pride in de Tuinen van West. Onder leiding van onze dirigent Michael van Breemen, zingen we een set van gezellige pop classics.

Op woensdag 3 augustus hebben we tevens een kleine stand in een andere wijk: onze thuisbasis Oost. We gaan dan in gesprek met buurtgenotenr op het Javaplein waar de Pride Oost wordt georganiseerd door Alle Kleuren Oost.

Pride TV
We hebben ook contact met het Salto-team dat die hele week Pride TV verzorgt. In de leader van die uitzendingen gaan ze opnames van ons jubileumconcert gebruiken. Tevens staat een interview gepland met een van onze leden. Kortom, je kunt Manoeuvre niet mislopen tijdens de Pride week.
We wensen iedereen een te gekke Pride week: Out, Loud & Proud!