AMSTERDAM - GASSAN en Wannahaves, social media agency van 433 NL, kondigden vrijdag 10 juni een nieuwe samenwerking aan. Zo zal GASSAN onder andere de exclusieve en officiële timekeeper worden van 433 NL. De welbekende diamantair uit Amsterdam zal minstens 3 seizoenen zichtbaar zijn op het razend populaire online voetbalplatform.

VERRASSEND COMPLEMENTAIR
GASSAN en 433 werken al langer samen en een nieuwe samenwerking komt dan ook niet uit de lucht vallen. 433-oprichter Demy de Zeeuw zegt hier het volgende over:

‘’GASSAN levert al jarenlang de trophies voor de events van 433. Hierdoor wisten we dat we goed bij elkaar passen. De uitbreiding van dit partnership komt voort uit onze gezamenlijke visie. We zijn trots om voor GASSAN aan de slag te gaan en de gezamenlijke doelen te bereiken’’.

Kwaliteit en passie, de kernwaarden van zowel GASSAN als 433 NL. Enkel het beste, met passie verzorgd. Dit zien we terug in de producten van GASSAN en de online content van 433 NL. Gevoel speelt hierbij een belangrijke rol.

“Voetbal is emotie, dus sponsoring moet ook uit een stukje emotie voortkomen. Daarnaast is voetbal voor de business van GASSAN een heel belangrijk onderdeel geworden in de afgelopen jaren.’’, aldus GASSAN president-directeur Benno Leeser.

ONLINE DE GROOTSTE

Sinds de oprichting van 433 in 2013, tot heden, is het brengen van voetbalcontent de core business. Inmiddels heeft 433 meer dan 83 miljoen volgers verspreid over verschillende platformen. Voor het Nederlandse voetbal heeft 433 een specifiek kanaal, namelijk: 433 NL.

MEER DAN ALLEEN DIAMANTEN GASSAN
Diamonds is een Nederlandse diamant- en juwelenhandel, gevestigd in Amsterdam. GASSAN is al jarenlang verbonden met voetbal. Zo is het bedrijf de ‘’official timekeeper’’ van maar liefst 20 voetbalclubs, waarvan 14 Eredivisieclubs zoals Feyenoord, PSV en AZ.

TIJD VOOR ONLINE
GASSAN maakt voor het eerst de vertaalslag naar de online voetbalwereld. Zij weten ook dat online tegenwoordig net zo belangrijk is als offline. De nieuwe generatie fans kijkt namelijk niet altijd meer een hele wedstrijd, ze willen enkel de highlights. Bovendien wil de fan meer dan ooit. Fans willen statistieken, interviews, storytelling en nog veel meer. Via 433 NL toont GASSAN haar online aanwezigheid in de vorm van branded content en (online) events. Voor de fans en volgers betekent dit meer ‘locker room’ content, giveaways en exclusieve voetbalverhalen.