AMSTERDAM - Al dertien jaar lang beleven duizenden jongeren uit heel Nederland hun eerste uitgaansavonden bij FRIS, het jongerenconcept voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar. FRIS dient als springplank voor jong talent en artiesten als Lil Kleine, Hardwell en Martin Garix zijn ooit hun carrière begonnen bij FRIS. Nu is FRIS opzoek naar hét nieuwe DJ-talent van 2020 en organiseert een speciale DJ contest in samenwerking met Amsterdam Audio Collective.

FRIS is opzoek naar jou!
FRIS en Amsterdam Audio Collective, een collectief wat jonge talenten helpt bij de start van hun DJ-carrière, zijn opzoek naar hét nieuwe DJ-talent van 2020 in de speciale DJ contest. De contest zal bestaan uit twee rondes. In de eerste ronde beoordelen FRIS en Amsterdam Audio Collective wie de beste set draait. In deze ronde wordt er gekeken naar de keuze van de tracks, de techniek van het mixen en hoe tof de video is opgenomen door de DJ. De drie beste DJ sets worden op 12 juni aanstaande bekend gemaakt via het Instagramaccount van @wijzijnfrisnl. In ronde twee is het de beurt aan het publiek om te stemmen op zijn of haar favoriete DJ. De Uiteindelijke winnaar wordt op 19 juni bekend gemaakt en wordt gekroond tot hét FRIS DJ-talent van 2020.

Wil jij net als voorgangers BASSA, Cartero en D-Borro een vliegende start geven aan jouw DJ-carrière op FRIS en online fame vangen tijdens de FRIS Recording Sessions? Dan is FRIS op zoek naar JOU en zien ze jouw inschrijving graag tegemoet.

Wil je deelnemen aan deze speciale DJ contest? Kijk dan snel op www.wijzijnfris.nl/djcontest2020

FRIS is hét evenement om jongeren kennis te laten maken met het uitgaansleven, maar wel op een verantwoorde manier. Het feest is een echte clubavond voor jongeren zonder alcohol, energiedrankjes, tabak en drugs. FRIS werd dertien jaar geleden in Amsterdam opgericht door Philippe Hes en Mitchel Bovenlander. Het feest wordt georganiseerd in zeventien steden door heel Nederland.