AMSTERDAM - Het Amsterdamse Bos houdt dit najaar in samenwerking met amstelveenz.nl een fotowedstrijd rond de pracht en praal van het Bos in de herfst. Maak jij deze herfst een mooie foto in het Amsterdamse Bos of directe omgeving? Stuur ‘m dan in!

In het Amsterdamse Bos kun je dit jaargetijde dankzij het prachtige kleurenpalet de meest fraaie foto’s maken. Een mooi vergezicht, een bijzondere paddenstoel, een sprookjesachtige brug of benut je de laagstaande zon voor een beeldende herfstkiek? We zijn heel benieuwd!

Insturen

Stuur jouw herfstbosfoto naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Herfstbos. Ook foto’s van de omgeving rond het Bos, zoals de Oeverlanden, de Nieuwe Meer of De Poel zijn van harte welkom.

Prijzen

De winnende foto wordt op A3-formaat afgedrukt en wordt tentoongesteld in De Boswinkel. De winnaar mag de ingelijste foto na afloop van de tentoonstelling natuurlijk mee naar huis nemen. Bovendien wordt de foto groot gepubliceerd in de december-editie van AmstelveenZ Magazine. De makers van de mooiste 3 foto’s worden beloond met een diner voor 2 (beschikbaar gesteld door AmstelveenZ).

Insturen & voorwaarden

Foto’s insturen kan tot en met 30 november 2017. Spoedig daarna worden 3 winnaars bekend gemaakt door de jury, bestaand uit medewerkers van het Amsterdamse Bos en AmstelveenZ. Als je een foto instuurt, ga je akkoord met de voorwaarden die aan de actie zijn verbonden. Deze voorwaarden zijn te vinden op amstelveenz.nl/voorwaarden-winacties.html.

Rechtenvrij

Zo moet de foto natuurlijk in het Amsterdamse Bos gemaakt zijn en bovendien echt van jou zijn. Ook geef je toestemming dat de foto rechtenvrij mag worden gebruiken voor publicatiedoeleinden, zowel print als online.

Waar letten we op?

Fotobewerking

Foto-bewerking is tegenwoordig helemaal in. Een bescheiden filter of een kleurbewerking van je foto mag best en we houden ook van creativiteit, maar het moet wel binnen proporties blijven. Toevoegen van extra elementen aan het origineel vinden we bijvoorbeeld niet de bedoeling van deze wedstrijd.

Originaliteit

Paddenstoelen, kleurende bomen en licht dat door boomblaadjes valt zijn prachtige, veel gefotografeerde onderwerpen. Heeft jouw foto net dat verrassende beetje extra? Dan maakt hij een grotere kans te winnen.