AMSTERDAM - Fit For Free blijft groeien. Op 10 september 2018 opent de landelijke fitnessketen een nieuwe club aan één van de hoofdaders van Amsterdam-Zuidoost, de Karspeldreef, direct naast metrostation Kraaiennest en in winkelcentrum de Kameleon. Met de komst van deze club heeft Fit For Free 10 clubs in Amsterdam en 91 in heel Nederland.

Deze zomer wordt Fit For Free Karspeldreef verbouwd en ingericht op basis van het vernieuwde Fit For Free clubdesign. De indeling van de club wordt dan ook overzichtelijk. Daarnaast bevat de club frisse, groene elementen en worden de toestellen met lekker veel tussenruimte opgezet. Het wordt een plek waar leden samenkomen en samen sporten in een gemoedelijke sfeer. Ook al opent deze club pas in september, inschrijven kan nu al. Degenen die er snel bij zijn, profiteren van een wel heel speciale openingsactie.

Leden verbeteren hun conditie op de nieuwe cardiotoestellen met ingebouwde tv en doen aan krachttraining met de Plate Loaded-krachtlijn. De club krijgt een grote FunXtion-zone waar leden zelfstandig of in groepsverband functioneel kunnen trainen. In de ruime groepsleszaal kunnen leden deelnemen aan live groepslessen zoals BodyPump, Zumba en Pilates. Dit is altijd onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Na de training kunnen leden bijkomen en bijpraten in de gezellige social corner.

Over Fit For Free
Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness voor iedereen toegankelijk. Met de ruime openingstijden sport je wanneer het jou uitkomt op apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. In elke club is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen. Ook is er een ruim aanbod aan live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt. Stel zelf je abonnement samen met de voordelige prijzen. Er is altijd wel een abonnement dat bij je past en met 1 pas ben je welkom bij alle 91 clubs, zo is er altijd wel een in de buurt. Bij Fit For Free Amsterdam Karspeldreef kun je al sporten vanaf €11,99 per maand.