NEDERLAND - Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale in WFC Amsterdam, hèt fashion hart van Nederland zijn 17 finalisten, waarvan 6 jongens en 11 meiden, dit weekend door de jury bekend gemaakt. Zij mogen binnenkort schitteren op de catwalk van de Elite Model Look Nationale Finale.

De halve finale dag bestond uit, interview door de jury en een fantastische fotoshoot, waarbij de haren werden gestyled door de professionals van Goldwell Benelux. Aan het einde van de middag hebben 11 meiden en 6 jongens een plek in de nationale finale weten te bemachtigen. Zij zullen de komende week getraind worden tijdens de EML Bootcamp om vervolgens de modellenwereld te kunnen betreden als echte EML-professionals.

Nationale Finale Elite Model Look Nederland
Tijdens de Elite Model Look Nationale Finale, strijden de 17 finalisten om een felbegeerde 1e plaats. De mannelijke en vrouwelijke winnaar krijgen een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij één van de agency’s van Elite World Group.
Met trots maakt de Elite Model Look jury de finalisten bekend:

Finalisten Elite Model Look Nederland 2021
Naam Woonplaats

Duuk Rijper
Amsterdam
Florian de Hoogh Eindhoven
Kevin de Boer Hoofddorp
Lucas Berntsen Amstelveen
Patrick-Abass Braimah Hamburg
Tyrone Melfov Rotterdam
Yazzmine van Goozen Oegstgeest
Eva van Triet Roelofarendsveen
Chimène Oort Kwadijk
Louka Spanjers Nijmegen
Tessa Kabela Amsterdam
Leonie Regs Dacal Wachtberg
Nevin Zoontjes Maasbree
Selamawit Abebe Zaandam
Eunice van Ekert Nuenen
Arianne Xiang Eindhoven
Hiba Wichman Rotterdam


OVER ELITE MODEL LOOK
Opgericht in 1983, Elite Model Look is de meest prestigieuze internationale modellen zoektocht waaraan vele Super Modellen hun carrière hebben te danken. Zoals Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio.

Elk jaar nemen duizenden kandidaten verspreid over meer dan 40 landen deel aan deze buitengewone modellen zoektocht wat beschouwd moet worden als lanceerplatform, niet alleen voor een carrière als model, maar ook om internationaal aan de top te komen.