AMSTERDAM - Oproep voor beginnende filmers in Amsterdam Zuid-Oost. Wie veel dingen opneemt, maar nog niet alles in elkaar kan zetten, kan bij de OBA en de ABFF in 2 dagen veel leren.

Wie steun nodig heeft om iets leuks over Amsterdam te maken; Wie hulp nodig heeft kan naar de cursus in de OBA Javaplein. Ondersteuning bij conceptontwikkeling, montage en cameratechniek! Meld u aan bij: abffaanmelden@gmail.com. Kosten: Met OBA-pas/Stadspas 25 euro, zonder pas 50 euro.

De Openbare Bibliotheek Amsterdam, OBA, ondersteunt het project, uitgevoerd door het team van het Amsterdams Buurt Filmfestival. Op 22 en 24 september 2022 is de cursus ABFFlab in Zuid-Oost!

Wie hulp nodig heeft bij cameratechniek, conceptuitwerken en presentatie kan naar de cursus die gehouden wordt in de OBA Bijlmerplein. Straks wellicht met je filmpje meedoen aan het enige echte ABFF Filmfestival met geldprijzen en vertoning van het filmpje op een groot scherm in een heuse filmzaal!

Het ABFF filmfestival zelf wordt dit jaar opnieuw gehouden in de OBA Oosterdok op 10 december 2022. Zie ook www.abff.nl.