AMSTERDAM - Onlangs verscheen bij Uitgeverij Aspekt de thriller High class date van Vera Stupenea. Op 10 november a.s. om 12.30 uur wordt High class date feestelijk gelanceerd bij Boekhandel Hoogstins aan de Kinkerstraat 115 – 119 in Amsterdam en u kunt daarbij aanwezig zijn!


Vera Stupenea debuteerde eind 2017 met Moord om de Hoek. Deze thriller werd enthousiast ontvangen en de auteur werd met regelmaat gevraagd wanneer haar volgende boek zou verschijnen. Dat volgende boek –opnieuw een thriller- is er nu dus en vooruit lezers, uitgever en agent noemen het unaniem een potentiele bestseller!

Dat komt voornamelijk door de uitgekiende verhaalconstructie en voortreffelijke spanningsopbouw, maar High class date behandelt bovendien een zeer actueel thema. De thriller speelt zich af rondom een relatiebemiddelingsbureau voor welgestelden. Wat is de connectie tussen de moord op diverse jonge vrouwen en welke rol speelt High Class Dating hierin? High class date is een bloedstollende thriller met een vleugje erotiek.

Tijdens de feestelijke lancering op 10 november a.s. reikt Vera Stupenea het eerste exemplaar van haar nieuwe thriller uit aan Fred Dellemijn, wethouder en locoburgemeester van Heiloo en wordt zij geïnterviewd door NH-radio journaliste Samanta de Groot. Vanzelfsprekend is er naderhand gelegenheid om de auteur te ontmoeten, een gesigneerd exemplaar van haar boek aan te schaffen en –onder het genot van een glaasje Prosecco en een hapje, na te praten.

Overigens is Vera Stupenea op zaterdag 16 november a.s. van 15.00 en 17.00 uur aanwezig bij Boekhandel Thomas aan de Stationsstraat 7-9 in Bergen waar zij High class date zal signeren en is zij 17 november te gast in het televisieprogramma Businessclass.

Wanneer u bij presentatie bij Hoogstins op 10 november aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via htinorcenti@hotmail.com.