AMSTERDAM - Nieuw en bestaand werk te zien van Fabrice in de ArtSpace van de kunstenaarsvereniging Arti & Amicitiae van nu tot zondag 1 november 2020


Fabrice exposeert schilderijen, tekeningen en een onbekend, maar niet minder origineel 3-dimensionaal mozaïek. Zoals vanwege de corona-maatregelgeving in bijna alle gevallen, waarbij meerdere mensen samen kunnen komen beperkingen zijn, is dat ook bij deze expositie van Fabrice. Maar ook zijn mondkapjes die hij showt zijn bijzonder en te koop!

Maak een ommetje en kom langs; Op last van het RIVM is de horeca-afdeling van Arti gesloten. De expositie is wel te bezoeken dagelijks van 12.00-18.00u. Reserveren is verplicht. Uw tijdslot kunt u reserveren via deze link:
https://www.arti.nl/tentoonstelling/artspace-13/

De richtlijnen maken het er niet gezelliger op, maar wel veilig en Fabrice heeft, net als altijd, de ArtSpace weten om te toveren in een kleurrijke ruimte met zijn beelden, die altijd weer vrolijk maken. En dat hebben we nodig in de huidige onzekere en donkere dagen. Fabrice begroet u graag in de ArtSpace van Arti op het Rokin 112 te Amsterdam!