UTRECHT – Begin november verschijnt bij Willems Uitgevers het boek ‘Onder de radar’ van Emma Voerman. De lancering van dit bijzondere boek gaat gepaard met een theatervoorstelling! Op 4 november a.s. om 20.00 uur zal Emma Voerman haar plek op het podium pakken in Theater De Kikker in Utrecht aan de Ganzenmarkt 14.

Onder de radar is het bijzondere verhaal van Emma Voerman die als Jacob Jan Voerman ter wereld kwam. Nu, als Emma Voerman hebben wij te maken met een stralende vrouw die vol in het leven staat, niet langer ‘onder de radar’ vliegt, maar juist het podium pakt. De weg daarheen was er echter een vol hobbels en hindernissen.

Kortom, Onder de radar is het bijzondere en indrukwekkende verhaal van een mens die altijd en overal ‘buiten hokjes’ viel maar even zoveel over al die andere mensen die niet in de hokjes passen die ‘wij’ –de massa- hen opleggen.

De lancering van Emma’s boek zal gepaard gaan met een theatervoorstelling waarin Emma ook letterlijk het podium pakt! Op 4 november a.s. om 20.00 uur betreedt Emma het podium van Theater De Kikker in Utrecht. Er zijn twee soorten kaarten beschikbaar voor deze bijzondere voorstelling; live in het theater of via livestream. Theater De Kikker is rolstoeltoegankelijk, er zijn een tolk gebarentaal en een schrijftolk aanwezig. De livestream is dus ondertiteld.

De kaarten zijn te verkrijgen via:

Onder de radar / livestream: https://apps.ticketmatic.com/widgets/theater_kikker/addtickets?event=164761705222
Onder de radar / live in theater:
https://apps.ticketmatic.com/widgets/theater_kikker/addtickets?event=244261273055
Beide opties kosten € 12,50 per stuk en zijn tot aan de dag van de voorstelling en mits niet uitverkocht, in te wisselen voor de andere optie.
Het boek van Emma Voerman –‘Onder de radar’ is inmiddels te bestellen via: https://boeken.cafe/boeken/9789493242258/onder-de-radar/