AMSTERDAM - Elektrisch bakfietsenmerk Lovens en The Upside Down Amsterdam zijn een samenwerking aangegaan waarbij de e-cargobike schittert in een van de kamers van het museum. Met een speciale editie van de Explorer-bakfiets worden bezoekers uitgenodigd om de camerarol vol te zetten met foto’s van het unieke exemplaar in de stadse setting van The Upside Down Amsterdam.

De unieke Lovens in het museum

De elektrische bakfiets van Lovens is speciaal gepimpt zodat deze uitnodigt om foto’s mee te maken. De fiets is vol glinsteringen voorzien zodat deze erom roept om hier een tal van foto’s mee te nemen. De kamer haalt het echte stadse leven naar boven, hetgeen perfect past bij de Lovens Explorer, aangezien dit een stadse fiets is. Met een grachtenpand en typisch Amsterdamse paaltjes is er weinig twijfel mogelijk dat de setting van de kamer de Nederlandse hoofdstad symboliseert.

Maak de mooiste foto’s

The Upside Down Amsterdam is een interactieve Instagram Experience opgericht door online influencer Anna Nooshin. Elke kamer vertelt een eigen verhaal en kent een eigen beleving, zo ook het stadse decor waar de Lovens zich bevindt. Bezoekers worden uitgenodigd om foto’s te maken met een hoge funfactor. Plezier staat hierin centraal, iets wat het merk Lovens ook uitdraagt. Sinds 26 januari 2022 heeft The Upside Down Amsterdam haar deuren heropend en kunnen bezoekers foto’s nemen met de e-bakfiets.

Over Lovens

Lovens is een merk van Optima Cycles, producent van Dutch ID e-bikes en FirstBike. Lovens staat voor alternatieve vormen van mobiliteit. De producten dragen bij aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. De elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaat Lovens verder waar andere stoppen.