AMSTERDAM - Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste coffee and baked goods merken, heeft gisteravond haar nieuwste donut gelanceerd: de Gouden Donut, gemaakt van echt goud. Deze unieke donut werd, samen met de Young Talent Award, uitgereikt aan André Hazes in het nieuwste filiaal in Amstelveen, die vandaag opengaat. Amstelveen is de zesde plaats waar het merk zich vestigt, na Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg.

Young Talent Award
Dit jaar werd voor het eerst de Young Talent Award uitgereikt. Een award voor de meest talentvolle, jonge artiest in Nederland. Niemand minder dan André Hazes mocht de award dit jaar in ontvangst nemen. “André is voor ons het ultieme jonge talent. Hij wordt door heel Nederland omarmd, zijn uitverkochte concertreeks op 26, 27 en 28 oktober dit jaar in Ahoy Rotterdam is hier een weerspiegeling van. Bovendien draagt André goede doelen een warm hart toe,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Limited gouden donut
Naast de Young Talent Award mocht André ook de eerste gouden donuts in ontvangst nemen. De nieuwste toevoeging aan het donut assortiment is de meest speciale donut tot nu toe: naast dat hij van bladgoud gemaakt is, is de golden special ook een echte smaaksensatie: een heerlijke vulling van Nutella maakt de donut compleet.

De gouden donut is exclusief en daarom niet in de fysieke stores van Dunkin’ Donuts te vinden. Wie de donut graag zou willen eten, kan hem speciaal aanvragen.

Nieuwe store in Stadshart Amstelveen
De lancering van de nieuwste donut ging gepaard met de persopening van het nieuwe filiaal in Amstelveen. Naast de uitreiking van de gouden donut aan André Hazes, gaf Quincy Wilson, te zien in het SBS programma House of Talent als een van de talenten, een performance. Ook Dimello, onder andere bekend van zijn nummer Lose Control met French Montana, kwam optreden. Vandaag gaat de store open voor het grote publiek, in een kiosk in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Geheel op Dunkin’ Donuts wijze wordt deze opening groots gevierd, zo krijgen onder andere de eerste 100 klanten vandaag een jaar gratis donuts. De limited gouden donut wordt per 6 stuks verkocht, voor €299 per doos.