AMSTERDAM - Binnenkort verschijnt bij Willems Uitgevers het boek ‘Duivelse Deals in de Antwerpse Kathedraal’ van Donna Debruyne. Een hoogstaande thriller waarbij de tentakels van de internationale drugsmaffia zich uitstrekken tot in de Antwerpse Kathedraal. ‘Duivelse Deals’ is het eerste deel van de reeks rondom de eigengereide Nederlandse freelance misdaadjournalist Jeroen Bos en de Vlaamse gemeentesecretaresse Claudine De Pijpere.

Wanneer de bisschop van Antwerpen zijn zinnen heeft gezet op een tweede torenspits, maar het geld daarvoor ontbreekt, sluit hij een ‘deal met de duivel’. Een deal waar de onderwereld mee gemoeid is. Bos en De Pijpere gaan op onderzoek en zitten de gangsters van Baarle tot diep in het Antwerpse havengebied op de hielen. De werkelijkheid overtreft de fictie. De onthullingen van Jeroen Bos in Gazet van Antwerpen worden wereldnieuws.

Een geweldige thriller tegen het decor van de allang niet meer ‘stille Kempen’. Het grensgebied dient wel vaker als grijze zone voor experimenten die het daglicht niet kunnen verdragen en die tussen Rotterdam en Antwerpen in scène worden gezet.

Met dit debuut geeft Debruyne haar visitekaartje direct stevig af en het zal geen verbazing wekken wanneer deze Nederlands-Vlaamse reeks een groot succes gaat worden. Wellicht zit er op termijn zelfs een verfilming in?

De auteur

Donna Debruyne, ghostwriter en familietherapeut, heeft met Duivelse Deals een verrassend en spannend debuut geschreven.

Duivelse Deals in de Antwerpse Kathedraal – Donna Debruyne| Willems Uitgeverij | ISBN: 9789493242128| Paperback | 186 pagina’s