AMSTERDAM - Dirk (71) uit Amsterdam-Noord is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Dirk met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Chermain uit Amersfoort – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.


De 71-jarige Dirk is compleet overdonderd als hij hoort dat hij met een gloednieuwe auto naar huis gaat: “Prachtig!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner uit Spijkenisse
Een inwoner uit Spijkenisse speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 555.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.