AMSTERDAM - De Kookfabriek is met zes vestigingen de grootste kookstudio van Nederland. Met 'samen de keuken in' als motto is de Kookfabriek gefocust op samen eten en koken. Maar hoe doe je dat als je de deuren gesloten moet houden? Bijna iedereen werkt momenteel vanuit huis, sociale contacten worden beperkt en het enige uitje is het ritje naar de supermarkt. Puzzels worden uit de kast getrokken op zoek naar vermaak, maar het sociale contact is moeilijk te vervangen. Daarom introduceert De Kookfabriek "St(r)eaming Chefs". Een gratis online kookworkshop onder leiding van een chef van De Kookfabriek.

Iedereen kan zich aanmelden voor deze online workshop. Het de perfecte manier om samen met een vrienden, familie of collega's samen in de keuken te staan. De Kookfabriek stuurt alle deelnemers een link naar de livestream en de ingrediënten die je in huis moet hebben. Op het afgesproken tijdstip gaat de livestream van start en gaat iedereen digitaal samen de keuken in.

De chef geeft een korte introductie en daarna gaan de schorten om. Iedereen gaat dan aan de slag om een heerlijke maaltijd te bereiden. Natuurlijk is er tijdens het koken voldoende tijd om even bij te kletsen en vragen te stellen aan de chef. Na ongeveer een uur staat de maaltijd op tafel en kunnen jij en je collega's, vrienden of familie genieten van hetzelfde gerecht.

Sta je al te springen om de digitale keuken in te gaan? Ga dan naar kookfabriek.nl en meld je aan!