AMSTERDAM - SIZIN, Stichting Intercultureel Zorgconsulenten in Nederland behartigt de belangen van o.a. de allochtone gemeenschap in Nederland.

SIZIN doet dit o.a. door het geven van voorlichting en informatie in verschillende talen aan migranten zie foto en aan maatschappelijke instellingen en overheidsinstanties.

Maar dat ondersteunen doen zij natuurlijk ook voor Nederlanders …. zonder allochtone afkomst. De vrijwilligers van SIZIN organiseren dinsdag 14 december 2021 o.a. een bijeenkomst in Amsterdam Centrum in Wijkcentrum d’Oude Stadt. Iedereen is welkom, wel aanmelden svp.

Hoe om te gaan met Diabetes Mellitus. Wat betekent het als men een chronische ziekte heeft als Diabetes Mellitus voor het dagelijks leven, gezin, sociale contacten, werk, studie en hobby’s? Hoe komt U aan de juiste hulpmiddelen? Bij wie kunt U terecht voor informatie en ondersteuning? Wat en waar is een belangenorganisatie en wat kan die voor U doen?

Plaats; Wijkcentrum d’Oude Stadt, Kerkstraat 123, dinsdag 14 december 10.00-12.00uur. Maximaal 12 personen kunnen zich aanmelden* via; telefoon: 06 24 25 14 72 of via mail: sizininfo@gmail.com. Mondkapje meenemen svp.

*Alles onder voorbehoud van eventuele aanpassingen ivm coronabeleid