AMSTERDAM - Het laatste weekend van Ice*Amsterdam is aangebroken. 10 februari zal de laatste dag zijn dat de Amsterdammers kunnen komen genieten van de schaatsbaan op het Museumplein.

De aanhoudende nachtvorst en de opkomende schaatskoorts waren de factoren waardoor Stichting Ice*Amsterdam besloot de schaatsbaan langer open te houden. Doordat komende weken de temperaturen ver boven het vriespunt zullen liggen, is er besloten dat 10 februari de laatste dag is waarop Ice*Amsterdam dit seizoen op het Museumplein te vinden is.

Ice*Amsterdam bedankt de Amsterdammer
Vanaf 17 november 2018 was het Museumplein omgetoverd tot de mooiste ijsbeleving van Nederland. Met de replica van de Magere Brug, de warme brasserie en de gezelligheid van de kerstmarkt stond Ice*Amsterdam weer op zijn vertrouwde plek in Amsterdam. Door diverse samenwerkingen met o.a. de Stadspas, Het Parool en Vrijwilligers Centrale Amsterdam maakte de schaatsbaan nog meer onderdeel uit van de stad. Ice*Amsterdam bedankt de vele bezoekers, vrijwilligers, verenigingen en buurtbewoners voor de gezellige sfeer dit seizoen.

De Amsterdamse schaatsbaan zal vanaf 16 november 2019 weer te zien zijn op het Museumplein.