HOOFDDORP - Van de perfecte nieuwe outfit wordt iedere vrouw gelukkig, maar als je met die aankoop ook nog de Hartstichting, Free a Girl, Female Cancer Foundation én Dance for life kunt steunen, voelt het helemaal goed. Het is bijna kerst en dat betekent niet alleen gezelligheid, lekker eten en cadeautjes onder de kerstboom; het is ook een uitstekend moment om iets goeds te doen voor een ander. Daarom organiseert VIVA -het grootste magazinemerk voor jonge vrouwen in Nederland- in samenwerking met Leaders Of The Cool: de VIVA X LOTC Closet Sale 2018.

De VIVA X LOTC Closet Sale 2018 vindt plaats op 25 november van 12.00 tot 18.00 uur, in The Student Hotel City (Wibautstraat 129, Amsterdam).

Tijdens het event verkopen een tiental bekende influencers en BN-ers hun mooiste, meest bijzondere fashion items uit hun eigen kledingkast. Trendsetters als Carmen Leenen, Moïse Trustfull, Diana Leeflang, Maureen Powel, Andy Torres en Marlot Willems hosten er hun eigen mini pop-up shop. En ook de VIVA-redactie is hun kledingkast ingedoken voor hun coolste items.

VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen host een catwalk veiling van de meest opvallende items en gaat tot het uiterste om een mooi bedrag op te halen én iemand gelukkig te maken met deze bijzondere fashion items. Bezoekers kunnen zich ook aanmelden voor mode & lifestyle gerelateerde lezingen en workshops, verzorgd door het team van Social Nomads. Daarnaast staat een VIVA-team klaar om je styling- en make-up tips te geven en kun je als VIVA-covermodel gefotografeerd worden. De opbrengst gaat naar de Hartstichting, Free a Girl, Female Cancer Foundation en Dance for life.