AMSTERDAM - De Verrukkelijke Kinderbakshow is een vrolijke show van Rutger van den Broek en Mark Haayema. De smakelijke show zit vol met weetjes, liedjes, challenges en natuurlijk baksels, het is interactief, vrolijk en educatief voor de hele familie (6+).

Rutger

Rutger ken je van Heel Holland Bakt, hij won in 2013. Daarna schreef hij 11 bakboeken, waaronder samen met Mark 't Feestelijke Kinderbakboek en 't Verrukkelijke kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Rutger zie je daarnaast elke maand in delicious magazine en elke dag op zijn populaire bakblog: RutgerBakt.nl.

Mark

Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen (oa. Worden wat je wil en Twee minuten stilte). Dit jaar verscheen zijn 24e kinderboek 'Muk moet iets kwijt'. Zijn prentenboek Johannes de Parkiet, een boek over wennen aan vreemde vogels, was kerntitel voor de Kinderboekenweek 2018 en werd in 2019 bekroond met een Vlag en Wimpel.


Check de trailer hier: https://youtu.be/qfkgjLEXfJU