AMSTERDAM - In de weekenden van 18 t/m 20 maart en 25 t/m 27 maart 2022 brengt TheatreArt een bezoek aan Salon West Art Gallery in Amsterdam. Deze mooie samenwerking is tot stand gekomen door een bijzondere ontmoeting tussen galeriehouder en beeldend kunstenaar Gaïd Ombre van Salon-West en Art & Designer Andrew Aué van TheatreArt.

Art & Design

Andrew Aué is een vormgever die zijn werk laat balanceren op de grens tussen kunst en design. Zijn werk onderscheidt zich door het gebruik van bestaande items als vernieuwd materiaal. Op een verrassende wijze presenteert hij 2D- en 3D-werk. Met een dosis fantasie roept hij herinneringen en sentimenten op en slaat hij een brug naar recycling & betaalbaarheid.

Eigen werkelijkheid
"Mijn werk vertaalt onze creatieve gedachten, onze eigen werkelijkheid en de energie daarin" vertelt Andrew. In het spanningsveld van divergentie vindt de ontmoeting plaats met het accent op de weergave van ongeduld, mijlenver, kwetsbaarheid en beweging waarbij de verschillende vormen zich uiten tot één of meerdere figuratieve beelden. De wereld waarin beschouwer, systematiek, chaos en wetenschap elkaar ontmoeten en waar fascinatie iets groots en veelomvattends kan vangen in een beeld van onszelf en dat van anderen. Het gedrag in een ruimte van onbevangenheid, vooroordeel, vrijheid en het onderbewustzijn.

Tentoonstelling
De tentoonstelling inspireert op het gebied van theater, design, kunst en educatie. Andrew is naast beeldend kunstenaar ook docent en coach. Zijn werk is in synergie met de vrienden van Salon West Art Gallery. Een bijzondere aanvulling: Andrew is op zaterdag & zondag zelf aanwezig en verrast de bezoekers deze dagen met een artistiek aandenken.

TheatreArt in Amsterdam

Vrijdag, zaterdag en zondag
18 - 20 maart 2022
25 - 27 maart 2022
Openingstijden: 12:00- 17:00 uur

Salon West Art Gallery
Admiraal de Ruijterweg 9 - Amsterdam
Toegang: vrij