WEESP - Komt dat zien, komt dat zien! De Grote Hondenshow vindt plaats op 13 en 14 mei in Weesp. Laat je tijdens deze tentoonstelling verwonderen door de sprekende portretten van 100 Weesper viervoeters die door Femke Berkhout met een snufje magie zijn vastgelegd. Je kijkt je ogen uit!

De 100 portretten zijn op 13 en 14 mei te bewonderen in Plofhuis 2 bij Fort Uitermeer. Om er echt een feest van te maken is de tentoonstelling volledig in circus-/hondenparadestijl. Uiteraard zijn de VID's (very important dogs) zaterdag ook aanwezig bij de opening om 12.00u. Als echte VID’s worden zij verwelkomd op de rode loper.

Openingstijden

Zaterdag 13 mei: 12.00u tot 17.00u

Zondag 14 mei: 10.00u tot 17.00u

Adres

Plofhuis 2 (Fort Uitermeer), Uitermeer 5 in Weesp

Ode aan de hond

Femke Berkhout, die fotografeert onder de naam Femmie Photography, heeft de maand februari verklaard tot hondenmaand. "Februari is echt een hondenmaand, je waait je mand uit. Om deze grauwe maand wat vrolijker te maken voor mezelf en de mensen in Weesp, leek het mij leuk om foto's te maken van hun darling hond", aldus Femke. Waar het begon met het idee om 50 honden te portretteren, is het een beetje uit de hand gelopen en hebben er uiteindelijk 100 knappe snuiten model gestaan.

De hondenshow werkt aan een plan voor een nationale en internationale tour. Hoe die tour er precies uit gaat zien is nog niet bekend.

Over Femmie Photography

Femke heeft altijd al een passie gehad voor fotografie en muziek. Op haar vijfde kreeg ze van haar ouders haar eerste camera, nadat ze de polaroidcamera van haar vader steeds leegschoot. Op haar 20ste verhuisde Femke voor 11 jaar naar Canada, waar zij samen met haar band The Hoa Hoa's heeft getoerd. Op haar 31ste is Femke weer teruggekeerd naar Nederland en is ze twee weken later begonnen op de fotoacademie in Amsterdam. Sindsdien is ze werkzaam als professioneel fotograaf.