AMSTERDAM - Op 5 september begint het uitgebreide najaarsprogramma van Dance Connects Community. Hou jij van bewegen, muziek, actief en creatief bezig zijn én leuke mensen ontmoeten? Wees welkom en dans mee.

Het is belangrijk om ook in de herfst- en wintermaanden lekker in beweging te blijven en plezier én contact te maken met leeftijdsgenoten. Dance Connects biedt daarom diverse danslessen aan, voor iedereen van 50 tot 100+. De danslessen worden gegeven door professionele en gespecialiseerde dansdocenten. In elke les werk je op dynamische wijze aan je houding, balans, coördinatie, conditie en expressie.

De moderne danslessen zijn een combinatie van diverse moderne danstechnieken en improvisatie. Tijdens de gevarieerde dansmix-lessen leer je danscombinaties en choreografieën in verschillende hedendaagse stijlen, zoals modern, urban, latin en jazz. Nieuw in het programma is de afro dansmix, een energieke les waarin je diverse dansstijlen uit verschillende landen in Afrika ontdekt, leert en oefent. Deze nieuwe lessen worden gegeven in de stadsdelen Oost en Nieuw-West en zijn toegankelijk voor iedereen.

Met of zonder ervaring, met of zonder beperking en gratis voor wie op of onder bijstandsniveau leeft. Iedereen kan meedoen en is welkom. De danslessen worden wekelijks gegeven in alle stadsdelen in Amsterdam, Weesp en in Amstelveen.

Met een Amstelveenpas krijg je 50% korting op regulier tarief. Op de locaties in Zuidoost, West en VU Sportcentrum kun je met met Stadspas groene stip de kosten 100% vergoed krijgen via het Seniorensport Fonds. Interesse? Vraag gerust naar de voorwaarden.
Kom proberen, kijken en meedoen!

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl