AMSTERDAM -Dance Connects organiseert normaal gesproken moderne dans 60+ op verschillende locaties in de stad. Sinds de lockdown kunnen de meer dan 200 deelnemers niet meer bijeen komen en niet meer dansen in de buurthuizen en dansscholen. De afgelopen tijd heeft Dance Connects daarom haar lessen online aangeboden. Maar nu de versoepeling van kracht is, gaat Dance Connects naar buiten.

Iedereen van 60 jaar en ouder wordt uitgenodigd om te komen dansen, bewegen en ontmoeten in een van de mooie parken van Amsterdam. Onder de bomen en onder bepaalde voorwaarden zodat iedereen veilig mee kan doen.

Moderne Dans 60+ vindt plaats vanaf 8 juni in Westerpark, Beatrixpark, Park Frankendael, Nelson Mandelapark en Rembrandtpark. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht conditie en ervaring, en worden gegeven door professionele dansdocenten. Kijk op www.danceconnects.nl voor het hele juni programma.

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Daarom krijg je metStadspas korting en zijn de lessen gratis voor mensen die op of onder bijstandsniveau leven.