AMSTERDAM - Waar ooit de bekendste paté vandaan kwam (Slagerij Rodriquez) zit nu op de Vijzelgracht 20 te Amsterdam: Noé Boulangerie & Patisserie Bio.


Bij Noé zijn ze trots op hun brood- en pattiserie. Alle ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit, 100% biologisch en dagelijks met de hand bereid en vers gebakken.

“Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met de biologische retail en leveranciers, waaronder melkveehouders en graanboeren waarmee we een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd kunnen we meel, granen en vele andere ingrediënten gebruiken die voldoen aan de hoogste kwaliteit en normen. Traceerbaarheid van onze producten blijft de kern van wat we doen en wie we zijn”, melden zij op hun website.

De bijzondere smaak en samenstelling van het deeg hangt nauw samen met de kwaliteit van alle ingrediënten. Hun meel komt bijvoorbeeld uit de Gard, gemalen door de Moulin de Colagne die samenwerken met de boeren in de regio. De hazelnoten en amandelen komen uit Sicilië bij Fratelli Damiano, een bevriende familie die al generaties lang de hoogste kwaliteit aan ingrediënten levert.

En natuurlijk het vakmanschap van hun bakkers dat garant staat voor het unieke karakter van de producten. Kortom de moeite van een bezoekje waard!