AMSTERDAM - De afgelopen maanden is er flink verbouwd bij Campanile Amsterdam. Alle 74 kamers, de gangen, de lobby, het restaurant, de bar en de receptie zijn geheel gemoderniseerd. Door extra aandacht te besteden aan de gemeenschappelijke ruimtes heeft het hotel een gezellige en open sfeer gecreëerd. Dit bevordert de interactie tussen gasten en medewerkers zoals bijvoorbeeld het uitwisselen van ervaringen wat perfect aansluit bij de merkwaarden van Campanile.

Complete renovatie

De verbouwing van Campanile Amsterdam was een groot project. De nieuwe iconische bar is het kloppend hart van de ‘Campanile experience’ geworden en staat garant voor de warme sfeer in het hotel. De lounge, het restaurant en de open werkruimtes zijn rondom dit centrale punt gebouwd wat zorgt voor het gezellige en open gevoel. De kamers zijn volledig gestript en uitgerust met een nieuw, modern interieur. Daarnaast zijn de badkamers geheel vernieuwd en voorzien van een luxe inloopdouche.

Benoit Mosteau, Director of Operations Louvre Hotels Group Benelux vertelt: ‘’De ingrijpende renovatie van Campanile Amsterdam markeert de tweede stap in het renovatie traject van Campanile in de Benelux. Vorig jaar hebben we de renovatie van Campanile Eindhoven afgerond. De hotels worden zowel intern als extern vernieuwd, we creëren een moderne en stijlvolle accommodatie die volledig aansluit bij de behoeften van onze gasten. Deze investering onderstreept het feit dat wij ons altijd inspannen om comfort, gemak en gezelligheid te bieden op praktische locaties tegen betaalbare prijzen.’’

Veiligheid absolute prioriteit
Campanile Amsterdam maakt deel uit van Louvre Hotels Group (LHG). De veiligheid van gasten en medewerkers is een absolute prioriteit voor deze internationale hotelketen. Om ervoor te zorgen dat zowel gasten als personeel veilig en gezond blijven, heeft LHG specifieke maatregelen geïmplementeerd die social distancing en hygiëne waarborgen. Het volledige veiligheidsprotocol, compleet met de nieuwe procedures, kan bekeken worden op de websites van Campanile en Louvre Hotels Group.

Over Campanile Amsterdam
Campanile Amsterdam is één van de 20 Campanile hotels in de Benelux. In totaal zijn er circa 380 hotels wereldwijd in 13 landen, na de oprichting van het eerste hotel in Frankrijk in 1976.Campanile Amsterdam is een modern driesterrenhotel met een gunstige ligging naast de snelweg A9 en op loopafstand van metrostation Gaasperplas. Het hotel ligt op slechts 5 minuten rijden van de Ziggo Dome en Heineken Music Hall en kan vanaf Schiphol in 20 minuten worden bereikt. Met het Gaasperplas Park voor de deur geniet je van diverse recreaties in de natuur. Het hotel biedt 74 kamers, een restaurant (geopend voor ontbijt, lunch en diner), bar, WiFi en gratis parkeergelegenheid.

Over Louvre Hotels Group
Met ongeveer 2.650 hotels in 53 landen is Louvre Hotels Group een van 's werelds grootste internationale hotelketens. Louvre Hotels Group is vertegenwoordigd in alle segmenten, van 1 ster tot 5 sterren. De keten bestaat uit de merken Première Classe, Campanile, Kyriad & Kyriad Direct, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. Bovendien maken ook de merken van het Indiase Sarovar-netwerk deel uit van de groep, evenals onder meer het Chinese merk Metropolo. De keten is sinds een aantal jaren eigendom van Jin Jiang International Holdings, de op één na grootste hotelketen ter wereld. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn, Campanile en Première Classe. Zie voor meer informatie www.campanile.com of www.louvre-hotels.com.