AMSTERDAM - De feestdagen komen er weer aan en dat betekent samen met vrienden en familie genieten van lekker eten en drinken. Een gezellige, maar ook vooral drukke periode, waarin stress vaak om de hoek komt kijken. Hier kunnen Sebastiaan en Merlin van BROOS.A’dam bij helpen. Als privé chefs komen ze bij je thuis om een volledig ontbijt, lunch, diner of borrel te verzorgen, zodat jij kan genieten van de gezelligheid aan tafel. BROOS zorgt ervoor dat alles van het begin tot het eind tot in de puntjes geregeld is. En ja, ze doen ook de afwas.

Wat is BROOS?|
BROOS kookt aan huis. Van een speciaal ontbijt, tot uitgebreide lunch, een chique diner met bijpassende wijnen of royale borrelplank, alles is mogelijk. De twee chefs, Sebastiaan en Merlin, komen bij je thuis en toveren de lekkerste gerechten op tafel vanuit jouw eigen keuken. Alle zorg wordt uit handen genomen. Geniet en geef je compleet over aan de culinaire verrassingen die voorbij komen.
We delen naast de liefde voor elkaar ook de liefde voor koken, eten en drinken. Urenlang tafelen met vrienden en familie, dat is wat wij het liefste doen. Onze passie voor eten, drinken en gezelligheid willen wij graag met zoveel mogelijk mensen delen. Daaruit is het idee voor BROOS ontstaan. Een cateringservice aan huis, waarbij wij de gasten verrassen met een unieke keukentafel ervaring.” Aldus Sebastiaan van Veen, chef en oprichter BROOS. A’dam.

Toetjesservice
Is een volledig diner je iets te veel? Tijdens de feestdagen verzorgt BROOS ook een speciale toetjesservice. Wegens lovende reacties op onder andere de tiramisu, de witte chocolade panna cotta met basilicum en de croissant pudding heeft BROOS besloten om tijdens feestdagen de mogelijkheid te bieden om desserts te bestellen voor bij het diner. Bestel je favoriete toetje en de twee chefs komen ze persoonlijk bezorgen.

Kijk voor meer informatie en lekkere recepten op www.kokenmetbroos.nl of op de Instagram @broos.adam. Ze zijn uiteraard ook direct te boeken via info@kokenmetbroos.nl