AMSTERDAM - De jaarlijkse zomersalon van Arti et Amicitiae is gestart; Dit jaar ondersteund door een uitgebreide campagne met poster meegefinancieerd door het budget van Stadsdeelcommissie Centrum! Op 156 Mupi’s (poster)plaatsen in Amsterdam zal het beeld van de 3e Zomersalon ontworpen door kunstenaars/curatoren Friso Witteveen en Harald Schole te zien zijn.

In Arti op Rokin 112 in Amsterdam-centrum, kunnen bezoekers elke dag tussen de ruim 100 kunstwerkjes zitten en ze bewonderen (of kopen) en lunchen, theedrinken of een borrel nemen. Waar kan dat zomaar, niet in het Stedelijk Museum; niet echt in het Rijksmuseum… Arti heeft tussen zijn Kunstenaarsleden vele prijswinnaars dus er is veel bijzonders te zien; Dit alles t/m 28 oktober 2020. Het Dagelijks bestuur van centrum is nog niet verschenen,maar wordt nog wel verwacht!

Ook de solo-exposities in een aparte ruimte bij de sociëteit, Art-SPACE geheten, zijn weer gestart. En boven is een grote tentoonstelling Inside Black - waar niet-leden een bijdrage van 3 euro geven -voor reparatie dak-. Na 17.00uur is Arti.nl ook open, maar dan speciaal voor leden en hun gasten.