AMSTERDAM - Bramble, een gloednieuw restaurant gevestigd in het hart van het Museumkwartier, maakt zich klaar om de deuren te openen en gasten te verwelkomen in een betoverende mediterrane ervaring. In deze mediterrane brasserie in Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van het Concertgebouw, maak je een culinaire reis door de keukens van Griekenland, Italië en Spanje. Met een gevarieerd menu van gerechten uit deze landen en een uitstekende selectie betaalbare wijnen, brengt Bramble de smaken van de Middellandse Zee naar de smaakpapillen van Amsterdam.


Onder leiding van de gerenommeerde AkkoMarka groep, een ervaren en internationale restaurant groep, belooft Bramble een nieuwe hotspot te worden in de bruisende Van Baerlestraat. Met een toegewijd team van culinaire experts, is Bramble vastbesloten om zijn gasten te verrassen met verse en authentieke mediterrane gerechten.

Na een paar jaar chef-kok bij Zoku Amsterdam en een indrukwekkende carrière bij diverse Michelin-restaurants, is Head Chef Alexander Tesser klaar om de culinaire visie van het restaurant te laten zien in zijn gerechten. Het menu is geïnspireerd door de rijke smaken en ingrediënten van het Middellandse Zeegebied en biedt een mix van traditionele en moderne gerechten, bereid met de beste en meest verse ingrediënten. Van Griekse voorgerechten en verse vis, en van traditionele Italiaanse pasta’s tot smaakvolle Spaanse tapas - er is voor elk wat wils. Daarnaast kunnen gasten genieten van een zorgvuldig samengestelde selectie betaalbare wijnen uit verschillende Europese landen, waardoor de culinaire ervaring compleet wordt gemaakt.
Bramble is vanaf heden geopend en nodigt iedereen uit om voor deze mediterrane ervaring.
Voor reserveringen klik hier.

Bramble Brasserie
Van Baerlestraat 120
1071 BD Amsterdam