GROOTSCHERMER - In de stilte van de Noord-Hollandse Eilandspolder, op maar een half uur rijden van Amsterdam en dicht bij Alkmaar, ligt een prachtig verbouwde stolpboerderij. Een bijzondere vergaderlocatie midden in een groen natuurgebied, waar je nog échte stilte ervaart. Geen verkeer, geen geluiden van de stad, geen lawaai, alleen de geluiden van de natuur.


Ongestoord vergaderen is een van de grote vanzelfsprekendheden van Boerderij De Fryhof. De boerderij De Fryhof beschikt over een sfeervolle ruimte voor een kleinschalige vergadering, training of brainstormsessie tot 15 personen. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. In de herfst en winter vergader je gezellig binnen bij de warme houtkachel, in het voorjaar en de zomer is het heerlijk buiten vergaderen op het erf. Je beschikt altijd exclusief over de locatie!

Overnachten
Na een intensieve dag droom je weg op een comfortabel boxspringbed in een van de luxe gastenkamers. De kamers, met namen als Stientje, Eefje, Trijntje, Geertje, Antje en Hendrika, zijn vernoemd naar de zussen van Gerda. Alle kamers hebben twee aparte bedden, een eigen badkamer en zijn voorzien van o.a. een minibar, tv en gratis WiFi. Een wekker hoef je ’s ochtends niet te zetten, het vrolijke gekwetter van de vele weidevogels doet je vanzelf ontwaken. De prachtige vergezichten over de polder, de echte stilte en de frisse lucht zorgen voor een inspirerende start van de dag.

Een extra impuls voor je meeting
Maak je hoofd leeg en geef je meeting een extra impuls! Ontdek de prachtige omgeving te voet, per fiets of met een fluisterboot. Neem de tijd om op deze plek je hengel uit te gooien en naar goede ideeën te vissen… Liever een andere break? Dan hebben Leen, Gerda en Anita wij nog een aantal leuke ideeën: wat te denken van Teambuilding Schapendrijven, Expeditie Robinson, Haka workshop, Teambuilding met roofvogels, Spelen met vuur.

Locatie
Boerderij De Fryhof ligt in het Noord-Hollandse Grootschermer, midden in de mooie Eilandspolder. De besloten vergaderlocatie is gemakkelijk te bereiken, op een half uur rijden van Amsterdam en 10 minuten vanaf Alkmaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op het afgesloten terrein. Zin om even helemaal uit te waaien? Het Noordzeestrand bevindt zich op slechts een half uur rijden.


www.fryhof.com