AMSTERDAM - Het is alweer zeven jaar geleden dat de eerste editie van het TAPT festival plaatsvond in Amsterdam West. Na een succesvolle uitbreiding in steden als Utrecht, Rotterdam en Den Haag, keert de organisatie binnenkort terug naar hun roots voor de afsluiter van het seizoen. Samen met maar liefst 12 brouwerijen toveren ze het Rembrandtpark op 16 & 17 september om tot één groot feest. Voor Amsterdam en omstreken betekent dat: lang tafelen met je vrienden en vriendinnen, spelletjes spelen, heerlijk eten, uitbundig dansen en verrast worden door te gekke bieren.

TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. "Een frisse versie van het bierfestival, waar niks moet en (bijna) alles mag!" Op het festival wordt podium gegeven aan bekende brouwerijen, zoals Brouwerij 't IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen. Alle aanwezige brouwerijen hebben hun lekkerste brouwsels meegenomen, die de bezoekers gedurende de hele dag kunnen proeven.


Aangezien de meeste TAPT-festivals in de vroege uurtjes al beginnen, wordt er uitermate goed voor de bezoekers gezorgd. Zo is er een ruim aanbod aan lekker eten te verkrijgen en kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een ouderwets potje jeu-de-boules of een - niet zo - silent disco. Naast de ruime bierkeuze, wordt ook gedacht aan heerlijke wijn en seltzers, zodat ook niet-bierliefhebbers zich kunnen vermaken.

Tickets voor het TAPT Festival in Amsterdam West zijn te krijgen via de volgende link: https://taptfestival.nl/festival/tapt-festival-amsterdam-west/