AMSTERDAM - Kunstenaar Rob Schrama weet wat er 5 mei 2020 in Amsterdam moet gebeuren; een bevrijdingsmediatie! Nu veel niet door kan gaan in verband met de Coronamaatregelen heeft kunstenaar Rob Schrama bedacht dat hij a.s. dinsdag 5 mei 2020 een bevrijdingsmediatie gaat doen op de Dam in Amsterdam.


Men kan hem herkennen aan zijn kleding; "veelkleurig wit" en als er meer mensen hetzelfde idee hebben is dat de outfit die 'juist' is voor een meditatie.Men zal op 1.5 meter afstand van elkaar gaan zitten op de Dam. Het gebeuren zal rond 11.00 uur zijn en duurt maximaal 20 minuten.

Duidelijk wordt gemaakt "dat het geen groepsgebeuren is". En dat als er verzocht wordt door handhavers weg te gaan, Schrama en eventueel andere mensen daar zeker naar zullen luisteren.Schrama cs had kortgeleden bij het Brexitgebeuren een speciale Brexitmeeting onder de vlag 'Buro Brexit' op het strand van Zandvoort met een klein groepje gelijkgezinde kunstenaars.l

Zij zwaaiden Brexit uit de woorden "Bye Bye Engeland" en een slok Hollandse jenever daarop drinkend. En daarvoor een Bio-mediatie bij de MKZ Crisis.